Katja neemt het op tegen Gordon en Wouter Bos

Katja Schuurman neemt het vanaf maandag 30 oktober in het programma Katja vs De Rest elke week op tegen een andere bekende Nederlander. Vorig jaar ging ze ‘op de vuist’ met Bridget in Katja vs. Bridget, komend seizoen wordt Schuurman geconfronteerd met nieuwe slachtoffers in Katja vs De Rest. Iedere aflevering krijgen de strijdende partijen een opdracht waar ze zich met hart en ziel in storten. In de eerste aflevering is Gordon Katja’s tegenstander. Zij strijden om de titel: Wie is de beste verkoper?

Ze presenteren beiden onder andere een belspel bij SBS 6, waarbij degene met de meeste bellers wint. Daarnaast moeten ze lucratieve schnabbels voor zichzelf regelen. Voor oud Albert Cuyp-marktkoopman Gordon is dit vast geen probleem, maar beschikt Katja ook over commercieel talent?

De tweede tegenstander is Wouter Bos. Een van de opdrachten luidt: Wie kan de beste commercial maken en daarmee zoveel mogelijk jongeren naar de stembus lokken? Wouter en Katja gooien alles in de strijd om deze battle te winnen.

In de derde aflevering gaat Katja de strijd aan met Patty Brard. Een musicallied en een rap-battle moet uitwijzen wie zich de meest veelzijdige zangeres mag noemen. De dames nemen absoluut geen blad voor hun mond en het gaat er dan ook hard aan toe. Katja vs. De Rest vanaf 30 oktober is acht weken lang iedere maandag te zien van 22.00 uur tot 22.45 uur bij BNN op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen