Is This Love? bezorgt SBS 6 flinke kijkcijferdip

Foto: RTL

De datingshow Is This Love? is nog niet het succes waar SBS 6 op gehoopt had. De derde aflevering trok woensdag om acht uur 284.000 kijkers, goed voor 4 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Is This Love? bezorgt SBS 6 een flinke kijkcijferdip. Zowel het programma ervoor, Utopia, als het programma erna, Dokter Tinus, deden het veel beter. Naar die titels keken respectievelijk 713.000 kijkers (12 procent aandeel) en 1,1 miljoen kijkers (16 procent).

Opnieuw bleef het programma van producent John de Mol ver buiten de dagelijkse top 25 van meest bekeken programma’s. Die lijst werd woensdag afgesloten door een ander vooravondprogramma van SBS 6: het aangekochte Masterchef Australië, dat om zes uur 439.000 kijkers noteerde (11 procent).

Het half uur tussen acht uur en half negen is al jaren het domein van het Achtuurjournaal en Goede Tijden Slechte Tijden. Naar die titels keken woensdag 2,4 miljoen (35 procent) en 1,6 miljoen (24 procent) kijkers.

Is This Love? trok met de eerste en tweede aflevering 348.000 en 273.000 kijkers. SBS 6 geeft de datingshow een maand de tijd om zichzelf te bewijzen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen