‘John en Linda de Mol eigenlijk heel gewoon’

Er wordt zo veel meegeleefd met John en Linda de Mol, omdat ze dichtbij het volk staan. Dat stelt showkenner Albert Verlinde in zijn column in TROS Kompas. De familie De Mol wordt al ruim een jaar afgeperst. “Ik heb nagedacht over hoe het nu komt dat we met zijn allen zo geschokt waren door het nieuws en meeleefden. Het antwoord ligt voor de hand. John en Linda zijn rijk en succesvol, maar op een bepaalde manier zijn ze ook altijd de aardige buren gebleven die niet met hun rijkdom te koop lopen.” 

De familie is heel volks, vindt Verlinde. “We weten dat ze het leuk vinden om met z’n allen spelletjes aan de keukentafel te doen, dat ze opgegroeid zijn in een liefdevol gezin en dat ze een jaar geleden rouwden om het verlies van hun vader.”

Nederland kunnen zich goed met de De Mollen identificeren, stelt hij. “Eigenlijk zijn John en Linda mensen zoals u en ik, en dan is het ineens heel goed voorstelbaar wat het is om te vrezen voor de veiligheid van je kinderen.”

Laten we hopen dat de bedreigers snel opgepakt worden en dat Linda en John snel weer kunnen zijn wat ze altijd waren, ondanks hun succes: gewoon.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen