Ferry Doedens vond eerste keer GTST ‘bizar’

Ferry Doedens vond zijn eerste draaidag bij Goede Tijden Slechte Tijden bizar. Dat vertelt de acteur, die vandaag samen met zijn collega’s de vijfduizendste aflevering van de soapserie viert, in dagblad Metro. Doedens was compleet overdonderd. “Ik vond dat een heel bizar gevoel. Opeens besefte ik dat ik in de grootste serie van Nederland zat. Dat gevoel heb ik sindsdien ook niet meer gehad. Ik denk dat dat komt omdat het nu gewoon mijn werk is en het allemaal wat normaler is geworden“, zegt hij.

Toch blijft het succes van GTST hem nog wel eens verbazen, bijvoorbeeld tijdens het GTST Event. “Dan realiseren we ons echt dat we met iets heel cools bezig zijn, waar heel veel mensen van genieten. Ik denk dan ook dat we nog lang doorgaan. Op naar de 10.000!

Collega Ruud Feltkamp ziet de opnames in het buitenland als zijn GTST-hoogtepunt. “Toen ik net een half jaar bij GTST zat, riep de regisseur mij en nog wat andere acteurs naar zijn kantoor. Ik dacht ‘what the fuck, heb ik iets verkeerds gedaan? Gaan we stoppen?’ We waren allemaal heel zenuwachtig over wat er zou komen.

Maar toen sprak de regisseur de verlossende woorden: jullie gaan naar Curaçao voor buitenopnames. Ik was ontzettend blij. Op de scènes die we daar gedraaid hebben, ben ik nog altijd heel erg trots.

De vijfduizendste GTST is vanavond om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen