Yolanthe nam Wesley mee naar RTL-directie

Yolanthe Sneijder-Cabau nam haar liefdespartner Wesley Sneijder mee naar RTL toen ze daar ging praten over de presentatie van Expeditie Poolcirkel. Dat vertelt de voetbalvrouw in weekblad Story. Cabau heeft recent een contract getekend bij RTL. “Wesley zat ook bij het eerste gesprek dat ik met Erland Galjaard had. Ik vond het erg spannend om zo’n belangrijk gesprek te voeren. Natuurlijk was mijn manager erbij, maar ik wilde ook de mening van Wesley weten“, geeft ze aan.

Het gesprek beviel goed. “Erland had heel veel plannen: presentaties, acteren in series en films én een human interestprogramma. Hij gaf mij heel veel complimenten, daar was ik echt ondersteboven van.

Cabau voelt zich gesteund door haar Sneijder. “Wesley heeft altijd al geroepen dat ik meer in mezelf moet geloven. Maar dat vind ik moeilijk. Ik weet wat ik leuk vind, maar dat wil niet zeggen dat het ook altijd goed is.”

Galjaard gaf Cabau vertrouwen. “Erland sprak echter zoveel vertrouwen in mij uit dat ik niet anders kon dan ‘ja’ zeggen op zijn aanbod. En toen hij ook nog tijdens de grote perspresentatie van RTL al zijn complimenten herhaalde, was ik in de zevende hemel. Het is voor het eerst dat ik me echt gewaardeerd voel.”

Ze heeft er veel zin in. “Vergelijk het maar met wat Wes doet. Als hij op de bank zit, is hij niet blij. Pas als hij speelt en zich waarmaakt voor het elftal kan hij zijn geluk niet op. Datzelfde geldt nu voor mij.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen