Prins Albert opent deuren voor Ivo Niehe

Prins Albert van Monaco heeft in zijn paleis een interview gegeven aan Ivo Niehe. Het gesprek is zondag te zien in de eerste aflevering van het 34ste seizoen van zijn TV Show. Dat heeft de TROS vandaag laten weten. De prins vertelt Niehe onder meer over de dood van zijn in 1982 verongelukte moeder Gracia en de unieke tentoonstelling over haar leven in Paleis ‘t Loo. Verder vertelt hij over zijn deelname aan de Olympische Spelen, het ‘nieuwe Monaco’ en over zijn privéleven.

In het mini-vorstendom Monaco is huisvesting een groot probleem. De extreme schaarste, Monaco beslaat maar twee vierkante kilometer, leidt er toe dat de nog beschikbare ruimte steeds benut wordt voor de bouw van mega wolkenkrabbers. Op de 47e etage van één daarvan nadert het duurste appartement ter wereld zijn voltooiing.

Naast zijn gesprek met prins Albert krijgt Niehe een rondleiding van de Nederlandse makelaar Pieter van Naeltwijck waarbij duidelijk wordt waarom deze ‘woning met zwembad’ 350.000.000 euro moet opbrengen.

De TV Show is zondag om 21.20 uur te zien op NPO 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen