Johnny de Mol rekent op derde SynDROOM

Johnny de Mol gaat er vanuit dat hij in 2015 door mag zijn tv-serie SynDROOM. Dat heeft de presentator laten weten op Radio 538. De Mol verwezenlijkt in zijn programma dromen van jongeren met het syndroom van Down. De tv-reeks zit momenteel in zijn tweede seizoen en is nog steeds een succes op RTL 4. “Ik weet niet of het doorgaat. We zijn nu bijna klaar met de opnames. De cijfers zijn goed en ook de reacties zijn weer goed, dus ik hoop dat we er volgend jaar gewoon mee doorgaan.”

De presentator geniet van het programma. “Het is wel echt een van de leukste dingen om te doen. Het is never a dull moment, om het maar zo te zeggen.”

Verder werkt De Mol aan de tv-show Meeuwis & De Mol maken vrienden. “Guus en ik zijn maatjes geworden toen hij met mij mee is gegaan naar München voor Waar is De Mol. Dat is alweer vijf jaar geleden. Het leek hem ook wel eens leuk om EEG te maken, dat betekent met een camera op pad.”

Dat gaan ze dan ook doen in hun nieuwe programma. “Guus is helemaal gek van koken en ik vind het leuk om met mensen om te gaan. Als je gaat koken, kun je natuurlijk verhalen halen.”

We gaan bij mensen slapen, we zitten er een paar dagen en maken als dank een feestmaal. We zijn bij het circus geweest, het leger. En elke keer als we dat doen mengen we ons helemaal erin.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen