Ook EO met ruziënde buren

De problemen in de SBS 6-show Bonje met de Buren zijn nog enigszins beheersbaar, maar de EO gaat morgen extreem in een special van Dit is de Dag Reportage. Hierin staat een zeer heftig burenconflict centraal. Dat heeft de omroep laten weten. Buurman Louk (66) is de terrorist van de Hofkampstraat in Almelo. “Afval naar beneden gooien, geluidsoverlast en gekke briefjes op de deur; bewoners van een flat aan de Hofkampstraat worden al anderhalf jaar geteisterd door Louk.”

Louk, die een psychiatrische achtergrond heeft, veroorzaakt extreme overlast. “Als de bewoners bij de gemeente aankloppen blijkt dat de burgemeester niets kan doen. Ook de politie, die in anderhalf jaar tijd ruim 60 keer bij Louk (66) langs moet vanwege de overlast kan het probleem niet oplossen.”

Ook de hulpverlening kan niets uithalen want Louk wil niet geholpen worden. Het probleem escaleert, maar een oplossing is er niet.

Dit is de Dag Reportage volgt de ontwikkelingen in de flat waarbij de buren het heft in eigen hand dreigen te nemen. De uitzending begint morgen om 21.15 uur op NPO 2.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen