Frans Bauer vindt Tygo Gernandt lieverd

Frans Bauer vindt Tygo Gernandt een lieverd. Dat vertelt hij in een interview met weekblad Privé. Tijdens de opnames van Vive La Frans had Bauer een belevenis met Gernandt die hem nog steeds kippenvel bezorgt. “Met die lieverd had ik een heel diep gesprek, waarin het veel over zijn vader ging. Tygo’s ouders zijn gescheiden toen hij vrij jong was en om het zo maar te zeggen: de band met zijn vader was niet altijd even fijn. Zeker nu zijn vader overleden is, worstelt hij met veel vragen“, begint hij.

Gernandt gaf aan zich af te vragen of zijn vader wel trots op hem zou zijn. “Net nadat we dat gesprek hadden opgenomen, lopen we samen over de camping, nog steeds wat beduusd van alles wat naar boven was gekomen. Stapt er ineens een man uit zijn caravan: ‘Hé, jij bent toch Tygo Gernandt?'”

Je gelooft het niet, maar ik heb jaren met die ouwe van jou samengewerkt en die had het de hele dag over je. Altijd als jij weer iets had gedaan op televisie of toneel hoorden we het meteen van hem en raakte hij er de hele dag niet over uitgepraat. Jouw vader was zo trots op jou, Tygo…'”

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen