Kees Tol opgelucht door mooie cijfers SBS 6-show

Kees Tol is behoorlijk opgelucht dat zijn eigen SBS 6-programma Hollands Beste Bloemstylist zo goed ontvangen is door de kijkers thuis. Dat heeft hij laten weten op 100%NL. Hollands Beste Bloemstylist begon woensdag met 814.000 kijkers en was de nummer twee om half tien. “Wie had dat gedacht? Dat is toch super leuk. Ik moet wel zeggen dat ik er een beetje slecht van geslapen had. Ik was niet bang, maar je hoopt wel dat het natuurlijk goed is, ook omdat het mijn eerste echte eigen programma is.”

Tot nu toe maakte hij samen met anderen tv. “Normaal kan ik natuurlijk een beetje leunen tegen Jan Smit of Nick & Simon, maar dat was nu natuurlijk niet het geval. Het was een beetje spannend, dus ik was ontzettend blij toen ik de cijfers zag.”

De Zomer Voorbij, het programma dat hij maakt met Jan Smit, trok juist minder kijkers. Die serie begon woensdag met 383.000 kijkers. “Dat was ietsjes minder qua kijkcijfers.”

Dat komt niet omdat hij met zichzelf concurreert, benadrukt Tol. “Ik sta er niet lijnrecht tegenover. De Zomer Voorbij begint om half negen en de bloemen om half tien.”

Het is heel jammer. De reacties waren in elk geval wel heel erg positief. Hopelijk trekt het aankomende week nog aan.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen