Nance flirtte al tijden met RTL 4

Foto: Elvin Boer

Nance Coolen had RTL 4 al geruime tijd op het oog als haar nieuwe werkgever. Dat bekent de voormalig SBS 6-ster op Radio 538. RTL presenteerde Coolen woensdag als één van de nieuwe gezichten. Zelf wist de presentatrice het al wat langer. “Het is drie maanden geleden rond gekomen. We liepen al een tijdje om elkaar heen te dansen en te flirten. Dat was echt heel gezellig en toen was het van: nu gaan we het echt doen ook. Toen gebeurde het. Het was super“, vertelt ze.

Sinds haar ontslag bij SBS 6 heeft Coolen het rustig aan gedaan. “Ik heb voor mijn kind gezorgd, heel belangrijk. Dat was heel fijn om te kunnen doen. Verder heb ik een flinke operatie gehad, dat weet ook iedereen.”

Op werkvlak kwam er weinig. “Als je niet op de buis bent, bellen ze je voor pilot-afleveringen, proefprogramma’s die uitgetest mogen worden. Ik heb bijvoorbeeld aan de pilot meegewerkt van RTL Late Night, als gast. Dat was twee jaar geleden, ook met Humberto Tan. Dus ik stond aan de wieg van RTL Late Night.”

Coolen gaat voor RTL 4 onder meer DNA Onbekend presenteren, dat voorheen te zien was bij de NCRV met Caroline Tensen als presentatrice. Bij RTL 4 heet de show Familie Gezocht.

We gaan sowieso twee jaar lang samenwerken. Er staan genoeg dingen op stapel, maar dat zijn nog net niet de puntjes op de i. Maar er komt genoeg aan. Ik ben super gelukkig.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen