Winston Gerschtanowitz tevreden over Jamai Loman

Winston Gerschtanowitz vindt dat Jamai Loman het deze zomer goed gedaan heeft als inval-Albert. Dat heeft hij laten weten op 3FM. Loman was de afgelopen veelvuldig te zien als invaller van Albert Verlinde in de showrubriek van RTL 4. Dat heeft hij goed gedaan, vindt Gerschtanowitz. “Jamai is top. Hij heeft zich in de zomer ongelooflijk kunnen ontwikkelen en is een lekker gezicht van de show. Anders dan Albert, maar toch lekker dat we hem erbij hebben“, zegt hij.

RTL Boulevard blijft met nieuwe gezichten komen, zegt de presentator. “We hebben een aantal nieuwe deskundigen en doen nog een leuke test met iemand. Er gaan wel een aantal gezichten bij komen, maar verder: never change a winning time. We gaan niet teveel veranderen.

Of het liever is geworden? Ja, misschien. In elk geval toegankelijker. Ik denk dat het ook mede door Albert en mij samen komt, dat we daar de afgelopen jaren in gegroeid zijn. Het nieuws waar om gevraagd wordt, gaat ook meer die kant op.”

Mensen vinden het leuker om leuk nieuws te horen dan dat je maar voornamelijk op de ellendige verhalen zit. Ik vind het zelf ook veel leuker om over te praten.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen