Bridget Maasland wil Shownieuws verbeteren

Bridget Maasland blijft de komende tijd vooral druk met de presentatie van Shownieuws. Dat heeft de presentatrice, die deze week een nieuw meerjarig contract tekende bij SBS 6, laten weten op 100%NL. Er zitten vooralsnog geen andere projecten in de pijplijn. “Het is wel de bedoeling dat we uiteindelijk ook andere dingen gaan doen. Zo zijn we er ook ingegaan. We zijn zoekende. Daarbij zijn we met Shownieuws ook nog steeds best wel zoekende, al gaat de avond heel erg goed.”

Maasland is tevreden met de kijkcijfers. “Daar zijn we heel blij mee, maar er kan meer late night-gevoel uit gehaald worden. Ik denk dat daar ook nog wel het een en ander valt te verbeteren en leuker te maken.”

Wat ze straks naast Shownieuws wil gaan doen, weet Maasland ongeveer. “Ik zou een human interest-programma willen maken. Over mensen en wat hen bezighoudt. Dat kan ook de gewone man zijn. Het hoeft helemaal niets met show of bekende mensen te zijn.

Ondertussen is Maasland privé druk met een verhuizing en staat ze nog altijd open voor de liefde. Maar niet die van haar nieuwe buurman Bram Moszkowicz. “Ik zal een bordje op de deur doen dat hij deze buurvrouw kan overslaan.

Ik vind Bram een schat en heb bij Boulevard een tijdje met hem gewerkt, maar het is niet mijn type man voor een relatie.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen