Patty Brard wil dochter op tv-huwelijk

Hoewel de relatie met haar dochter verslechterde door de tv-aandacht die haar soap Patty’s Posse opleverde, hoopt Patty Brard toch dat Priscilla (31) wel op haar tv-huwelijk met Antoine van de Vijver komt. Dat zegt de tv-diva in weekblad Story. “Voor mijn dochter heeft de deur altijd opengestaan en dat is, nu ik trouw, niet veranderd. Ik wil haar er graag bij hebben, want het doet nog elke dag pijn dat ik haar niet meer zie. Maar ik vraag me af of Priscilla komt. Ze houdt niet van de camera’s.

Priscilla wil niets met de spotlights te maken hebben. “Priscilla heeft een uitnodiging gehad. Ik hoop dat ze er zal zijn, maar ik hoop er niet té veel op. Ik weet dat het ooit weer goed komt tussen mijn dochter en mij. Ik ben er klaar voor. Priscilla moet er ook klaar voor zijn.”

Brard wil haar dochter niets opleggen. “Ik doe er volgens mij verstandig aan niets te forceren. Ik moet haar de kans geven om zélf het moment te bepalen wanneer ze eraan toe is om weer deel te gaan uitmaken van mijn leven. Wat mij betreft hoe eerder hoe liever.”

In een interview met Veronica Magazine lijkt Brard er iets anders over te denken, als ze gevraagd wordt of Priscilla op haar huwelijk komt. “Ik denk het niet en ga het ook niet proberen. Maar ik laat wel iets horen.”

Ik wil alleen niet dat ze denkt dat het om de pers gaat. Dat is wat ze me altijd kwalijk nam. Ze is van harte welkom maar er zijn camera’s, dus ik zou het niet doen.”

Het huwelijk en de voorbereidingen ervan staan centraal in de nieuwe SBS 6-show Patty’s Big Fat Ibiza Wedding, die op 22 augustus begint.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen