Christina kon Ranking the Stars aan dankzij prosecco

Foto: RTLChristina Curry was behoorlijk nerveus voor de opnames van Ranking the Stars. Dat bekent de dochter van Patricia Paay in een interview met Veronica Magazine. Tijdens de eerste opnames kneep Curry steeds flink in haar arm. “Een trucje om mezelf rustig te krijgen, om de druk eraf te halen. Ik moest een psychische drempel over om daar – achter een desk – grappig en gevat te kunnen doen. De opnames voor de eerste aflevering waren de hel“, aldus het tv-talent.

Toch sloeg Curry zich erdoorheen. “Mijn glas prosecco werd scheutig bijgevuld en we deden drie afleveringen op een dag. Daardoor kwam ik los. Mijn moeder gedijt goed bij aandacht, maar ik… Ik weet het niet. Het is ingewikkeld.

Straks maakt Curry haar opwachting in de paaldansshow van RTL 5. “Het geld hélpt. Ik zou liegen als ik zeg dat het niet zo is. Maar in eerste instantie moet ik een programma leuk vinden“, vertelt ze

Zo volgde ik privé al paaldanslessen voordat de productie mij überhaupt benaderde met het idee voor Poledancing. Dan ontvang ik zo’n verzoek en één en één is twee.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen