Manager wilde Monique Smit niet in Ranking the Stars

Monique Smit twijfelde zelf geen moment toen ze gevraagd werd voor Ranking the Stars, maar haar manager vond het geen goed idee. Dat vertelt de presentatrice in De Telegraaf. De manager wilde Smit uit het populaire programma van Paul de Leeuw houden. “Mijn manager vond het niet zo’n goed idee. Ik ben een flapuit en hij was bang dat ik misschien verkeerde dingen zou gaan zeggen. Maar ik weet wanneer ik mijn mond moet houden in plaats van uit te halen.”

Smit had overigens al wat ervaring met ‘Ranking’. “Mijn broer Jan deed mee aan de allereerste serie. Ik was nog jong, maar mocht mee naar de opnames. Een fantastisch programma.

Volgens Smit zitten er dit jaar wel wat pittige kandidaten bij. “Zo is Richard Groenendijk heel gevat. Ik hoop maar dat hij mijn programma’s kent. Marc van der Linden is natuurlijk heel goed op de hoogte van alle roddels. Bij sommige vragen houd ik echt mijn adem in.

Haar deelname ziet Smit vooral als gezellig uitstapje. “Het is zeker niet een manier om weer in beeld te komen. Ik ben met De Kids Top 20 en Sterren.nl al het hele jaar op televisie.”

Ranking the Stars zou eigenlijk zondag van start gaan, maar is uitgesteld vanwege de vliegramp met Malaysia Airlines.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen