Rob Kamphues verlaat KRO na tien jaar

Foto: KRONa bijna tien jaar stopt de samenwerking tussen Rob Kamphues en de KRO. Beide partijen hebben een ‘andere visie hebben op de inhoud van zijn huidige programma’s en de ontwikkeling voor eventuele nieuwe programma’s’. Dat heeft de omroep vanavond laten weten. Mediadirecteur Taco Rijssemus: “We zijn Rob Kamphues dank verschuldigd voor de toegewijde manier waarop hij zich heeft ingezet voor de KRO en zijn bijdrage aan het succes van het programma De Reünie.”

Rob Kamphues: “Ik heb tien geweldige jaren bij de KRO gehad waar we met een groot en toegewijd team programma’s hebben kunnen maken. De beëindiging van de samenwerking doet pijn omdat er altijd met zoveel inzet en passie is gewerkt.”

Ik ga me bezinnen op mijn verdere toekomst. Dat zal wat mij betreft in ieder geval in TV zijn, want het beroep van televisiemaker blijft een fantastisch vak. Uiteraard wens ik de KRO alle succes voor de toekomst.”

In 2004 maakte Rob Kamphues de overstap van BNN naar de KRO. Sindsdien is hij betrokken bij de presentatie en ontwikkeling van verschillende programma’s zoals de televisieprogramma’s De Reünie, PK, Nederland Te Koop en Rapport voor mijn Ouders.

Behalve programmamaker is Kamphues ook cabaretier en televisieproducent.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen