Ellen Pieters ergert zich dood aan entourage Yolanthe

Ellen Pieters heeft zich bij de opnames van Rechercheur Ria geërgerd aan de entourage van Yolanthe Sneijder-Cabau. Dat zegt de hoofdrolspeelster in Mikro Gids. Pieters werd er doodmoe van. “Ik heb echt wel eens een dood-aan-de-mensheid-dag af en toe. Dan kan ik niet eens telefoneren of sms’en. Dan blijf ik de hele dag binnen. Vorige week nog. Maar toen moest ik werken. Het had een reden. Ik kwam op de set. Ik had vier uur geslapen. Yolanthe Sneijder-Cabau speelde een gastrol.” 

Dat op zich is niet erg, aldus Pieters. “Maar met haar was er ook een cameraploeg die haar volgde en ik was nog niet binnen of er stond alweer een camera voor mijn giechel en ik kreeg een microfoon onder mijn neus geduwd: hoe het was om met haar te spelen.

Pieters kon het niet geloven. “Wat moet ik dan zeggen? Ik had Yolanthe nog niet eens gezien. Wel werk ik de hele tijd met acteurs als Joke Tjalsma en Victor Löw. Daar heb ik wat over te zeggen. Niet over Yolanthe, dat is een fenomeen. Het ergste is dat toen ik zei: nou, een fan-tas-tische ervaring, en dat ze dat serieus namen.

Sommige mensen denken dat je dat ook wilt, dat je wilt hebben wat Yolanthe heeft. Die zien niet dat je aan het werk bent en liefde voor je vak hebt. Het is niet mijn hobby die gefilmd hoeft te worden.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen