‘Eva Jinek aast op plek Knevel & Van den Brink’

Foto: RTLNiet Jeroen Pauw, maar Andries Knevel en Tijs van den Brink worden mogelijk het slachtoffer van de ambitie van KRO-NCRV om Eva Jinek op de late avond te krijgen. Dat schrijft De Telegraaf vandaag. EO-directeur Arjan Lock wil niet ingaan op de suggestie dat Knevel & Van den Brink wel eens vervangen zou kunnen worden. “Ik ga niet meedoen met dit soort spelletjes. We hebben een sterk duo en ik verwacht dat Andries en Tijs volgend jaar gewoon doorgaan“, zo vertelt hij.

Pauw & Witteman stopt in mei en wordt in september opgevolgd door een solotalkshow met Pauw. In januari ligt echter alles weer open, zo heeft de Publieke Omroep bevestigd.

‘Hilversumse bronnen’ vermoeden volgens De Telegraaf echter dat de late avond van Nederland 1 niet alleen dit najaar, maar ook volgend jaar in handen blijft van Pauw.

Als Jinek groen licht krijgt voor een dagelijkse late night-show, zou dat dus mogelijk het einde betekenen voor de talkshow van de EO.

Nadat Knevel & Van den Brink vorig jaar eindelijk hun zin kregen om de héle zomer uit te zenden, dus zonder onderbreking, besloot het duo tot verbazing van velen om er allebei een paar weken tussenuit te knijpen voor vakantie.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen