The Tonight Show op late avond Nederland 3

NBC’s legendarische late night-show The Tonight Show met Jimmy Fallon komt naar Nederland. Het programma is vanaf 5 mei elke werkdag om 23.00 uur te zien op Nederland 3. Dat heeft BNN vandaag laten weten. The Tonight Show wordt hét Nederland 3-programma op de late avond. Om zo actueel mogelijk te zijn, worden de afleveringen niet met vertraging uitgezonden. “De afleveringen van deze dagelijks Amerikaanse NBC-hit zijn één dag na de uitzending in Amerika al te zien bij BNN op 3.

Komediant Fallon ontvangt in zijn programma dagelijks grote namen als Lady GagaMichelle Obama en Justin Timberlake. De met een Grammy onderscheiden band The Roots is de huisband van de Tonight Show.

The Tonight Show bestaat al 60 jaar en is jarenlang gepresenteerd door Jay Leno. Fallon volgde hem in februari op. “En met Fallon is The Tonight Show van zender NBC de absolute nummer 1 op de late avond in Amerika.”

Fallon was eerder één van de vaste acteurs van Saturday Night Live (1998-2004) en presenteerde Late Night with Jimmy Fallon (2009-2014). Hij ontving een Emmy voor Saturday Night Live en een Grammy voor zijn album Blow Your Pants Off.

De show wordt geproduceerd door Universal Television en Broadway Video vanuit Rockefeller Centre in New York.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen