‘Expeditie Robinson leidt tot relatieproblemen’

Deelname aan Expeditie Robinson kan leiden tot relatieproblemen. Daarvoor is kandidate Veronica van Hoogdalem niet alleen gewaarschuwd, ze heeft het ook aan den lijve ondervonden, vertelt ze in weekblad Privé. “Ik was gewaarschuwd door de makers. Zij vroegen me expliciet of mijn relatie stabiel was. Bij voorgaande edities was gebleken dat sommige deelnemers bij terugkomst in Nederland relatieproblemen kregen of zelfs braken met hun partner. Inmiddels snap ik waarom.

Vlak na haar deelname was Van Hoogdalem niet gezellig voor haar partner. “Als je na zo’n ervaring thuiskomt, ben je helemaal niet leuk voor de ander. Het enige wat ik die eerst periode deed, was voor me uit staren, de ene sigaret na de andere opsteken en eten. Ik moest alles wat ik had meegemaakt, verwerken en met mijn vriend kon ik het niet delen.

Het is niet overdreven, aldus de presentatrice. “Ik weet precies wanneer ik wel en niet leuk voor een partner ben. En geloof me, ik was helemaal niet goed voor hem en een ramp om mee samen te leven.

Overigens hadden de twee al bijna bonje vòòr haar deelname. “We hebben al niet zo vaak tijd om op vakantie te gaan en het feit dat ik ervoor koos om in mijn uppie te vertrekken, viel hem een beetje rauw op zijn dak. Daar zijn we toen uitgekomen, maar eenmaal terug was ik dus niet leuk voor hem.

Expeditie Robinson is het meest bekeken tv-programma van RTL 5 met elke zondag meer dan een miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen