Kijkers jubelend over Anouk bij Pauw & Witteman

Televisiekijkers hebben zich maandag opvallend positief uitgelaten over de uitzending van Pauw & Witteman met Anouk. Dat blijkt uit reacties op sociale media als Twitter. Anouk vertelde op humoristische wijze over het Eurovisie Songfestival en werd verrast door een klassieke uitvoering van Birds. “Leuk: 80 man orkest speelt Birds als ode aan tafelgast Anouk“, vindt Maurice Wijnen. En ook Paul de Leeuw was enthousiast: “Anouk bij Pauw en Witteman is hilarisch.” 

Peter Vandermeersch van het NRC sprak van een ‘mooie ode aan Anouk’ en Wouke van Scherrenburg vindt haar ‘een leuk mens’. Weekend-baas Bart Ettekhoven: “Wat een heerlijke nuchtere @Anouk weer! #PenW. Met name geestig hoe ze de winnares even een veeg uit de pan geeft.

Ook de minder bekende kijkers zijn lyrisch. “Hoe cool is #Anouk bij #penw. Wat een opluchting, die zelfrelativering . Fijn om te zien dat iemand met zoveel talent ook humor heeft“, vond Ilse.

En Volan: “Uniek op Twitter: louter jubelende reacties. Op Anouk bij #penw. En ook nog eens veel vrouwen die zich verliefd op haar verklaren.

Anouk noemde de kandidaat van Roemenië een ‘engerd’ en memoreerde hoe ‘bozig’ de winnares was. En ook sprak ze over de inzending van vorig jaar: Joan Franka. “Ik heb nog gevraagd naar die tooi. Ik dacht: dat hebben ze haar aangepraat.

Toen zeiden ze van de TROS: ‘Nee, dat wilde ze echt zelf, want ze voelde zich indiaan.’ Dat had ik nooit gedacht, serieus.”

Pauw & Witteman trok 985.000 kijkers, geen opvallende score.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen