Nicolette Kluijver begrijpt niets van Fajah Lourens

Foto: BNNNicolette Kluijver begrijpt er niets van dat Fajah Lourens boos op haar is. Dat heeft de presentatrice laten weten op Veronica. Volgens Lourens trok Kluijver tijdens de thema-avond van Vier Handen Op Een Buik partij voor de tienermoeder waar zij een schreeuwende ruzie mee had, maar Kluijver denkt daar anders over. “Er is nogal wat gebeurd, het is in De Wereld Draait Door geweest, dus ik opende de show met: ‘Er was ruzie. Hoe is het nu?’ Toen ontstond er weer iets“, legt ze uit.

Dat vond Kluijver onnodig. “Toen dacht ik: we zitten hier nu als twee volwassenen aan tafel en die tienermoeders zijn hier, dus ik heb toen de opmerking gemaakt: ‘Ik heb haar ontmoet als een goede moeder nu. Had jij niet de volwassene moeten zijn in dit verhaal?’ Maar ik heb haar daar helemaal niet mee in een hoekje willen zetten.”

Daar dacht Lourens anders over. “Toen hoorde ik bij Coen en Sander dat ze heel kwaad op me is. Toen heb ik haar gebeld en op de voicemail ingesproken: ‘Wat is er aan de hand? Dit doen we toch niet via de radio? We zijn niet Patty Brard.’ Ze heeft niet teruggebeld.”

Ze begrijpt er niets van. “Ik ben gek op Fajah, dus er was helemaal niets tussen ons, had ik het idee.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen