Jan Paparazzi voelt zich niet gepasseerd door Jensen

Jan Paparazzi vindt het niet jammer dat Robert Jensen hem niet gevraagd heeft voor zijn nieuwe talkshow op Veronica. Dat vertelt de radio-dj aan weekblad Privé. Hoewel Paparazzi voorheen altijd aan de zijde van Jensen zat op televisie, voelt hij zich nu niet gepasseerd. “Nee, hoor. Ik ben nu erg gelukkig bij RadioNL. Dat was ook niet te combineren geweest. Robert was al die tijd op wereldreis. Dat doet hij om de paar jaar. l. Ik heb hem na zijn terugkeer niet meer gesproken“, zegt hij. 

Paparazzi juicht zijn tv-comeback toe. “Dat we hem weer op tv gaan zien, verbaast mij niets. Hij is natuurlijk een groot talent en een vakman. Zeer gerespecteerd in Hilversum. We hebben een fantastische tijd gehad.”

Een paar jaar terug kwam er een einde aan de samenwerking tussen het tweetal. “Ik was nadat ons radioprogramma Jensen! Bij Veronica in februari 2011 stopte, werkloos. Vreselijk! Maar gelukkig heb ik sinds een paar maanden mijn passie radio maken bij RadioNL weer kunnen oppakken.

Elke werkdag ben ik tussen vier en zeven uur te beluisteren met de Jan Paparazzi Show. Daarin draai ik Nederlandstalige muziek.

De Jensen-talkshow is vanaf 21 maart te zien op Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen