Net5-prestigeproject Sabotage start op 31 maart

Sabotage, het nieuwe prestigeproject van Net5, ziet het levenslicht op 31 maart. De Wie is de Mol-afgeleide zal elke zondag tussen acht en negen uur ’s avonds op de buis komen. Dat blijkt uit uitzendschema’s van SBS. In Sabotage verblijven tien bekende Nederlanders in een luxueuze villa in Thailand. In het huis bevindt zich echter één kandidaat met een verborgen agenda: De Saboteur. “Hij moet er voor zorgen dat de opdrachten niet helemaal gaan zoals gepland“, aldus Net5.

De mannen die meedoen aan de Erik van der Hoff-show zijn Ben Saunders, Lange Frans, Hero Brinkman, Jeffrey Wammes en Manuel Broekman.

De vrouwelijke kandidaten zijn Sylvia Geersen, Inge de Bruijn, Edith Bosch, Rosalie van Breemen en Liza Sips.

Sabotage is veruit het belangrijkste programma dat Net5 in maart lanceert. Er staat nog één ander nieuw Nederlands programma in de schema’s: Eilandgasten op zoek naar de Liefde. Hierin gaan vier eilandbewoners op zoek naar een dame.

Eilandgasten komt op de donderdag van Net5, direct na Grenzeloos Verliefd. De andere avonden zijn ingericht voor films en series, waaronder het nieuwe Beauty and the Beast op woensdag en Emily Owens M.D. op maandag.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen