Joan Franka wil nooit meer naar Songfestival

Joan Franka ziet het niet zitten om ooit nog mee te doen aan het Eurovisie Songfestival. Dat vertelt de zangeres, dit dit jaar strandde in de halve finales, aan weekblad Privé. Franka vindt één keer meer dan genoeg. “Nee, een tweede keer zal ik zeker niet meer meedoen. Ik denk dat het nooit meer zo leuk zal worden als de eerste keer. Bovendien heb ik heel andere toekomstplannen. Mijn eerste album is bijna klaar. Maar het is een ervaring die niemand mij meer af kan pakken.” 

Op het festival heeft Franka veel vrienden gemaakt. “We hebben met alle deelnemers en ook het team van Nederland zo veel plezier gehad. Ik heb er vriendschappen aan overgehouden – nog steeds heb ik goed contact met de deelnemers uit Ierland, de tweeling John en Edward – en heel veel reacties waren hartverwarmend.

Ze baalt dat haar optredens vals was. “Dat kwam door de oortjes – of iemand dat nu wil geloven of niet. Ik hoorde ook mijn eigen stem niet en dan kun je gewoon niet zuiver zingen.

Zie het een beetje als die meneer uit het programma van Linda de Mol. Die zingt met een koptelefoon ook en dat klinkt ook niet. Ik moest echter wel doorgaan.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen