Lauren Verster vreest voor toekomst National Geographic

Lauren Verster, presentatrice van Veronica, maakt zich zorgen over de toekomst van National Geographic Channel. Dat geeft de partner van Jort Kelder aan in Avrobode. Het kanaal gaat volgens Verster ver achteruit. “Ik keek vroeger heel graag naar National Geographic en het blad lees ik ook graag. Maar de laatste jaren moet alles extreem. Het is altijd de grootste, vetste, gevaarlijkste, meest extreme, enzovoort. Alleen maar geschreeuw. Daarmee maken ze de zender kapot“, legt ze uit.

Zelf maakt Verster programma’s voor Veronica. Momenteel is ze te zien met een realityshow over mensen in de taxi en vorig jaar maakte ze een autoprogramma. “Ik heb besloten om niet iemand te zijn die zich de hele tijd zit te ergeren in de auto. Er is al zoveel agressie in het verkeer en ik wil daar niet in meegaan.

Zelf houdt Verster het verkeer voortdurend op. “Ik denk dat mensen zich wel aan mij ergeren, want ik heb een oude Nissan Figaro, die niet harder dan 100 kan omdat-ie anders gaat trillen. Het is eigenlijk een veredelde scooter met omhulsel.”

Bij het grote publiek is Verster vooral bekend als ‘de partner van’. “Jort is echt helemaal doorgedraaid. Hij doet alles keurig: zegt ‘bier’ in plaats van ‘pils’, hij houdt de deur open, geeft mijn jas aan, wast mijn auto, poetst mijn schoenen, strijkt mijn kleding en maakt mijn ontbijt.

Als het aan Jort ligt, komt er een ministerie van goede manieren en etiquette“, besluit ze.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen