GTST-actrice Cynthia Abma negeert Twitter

Cynthia Abma, actrice in Goede Tijden Slechte Tijden, is de veelvuldige kritiek op Twitter zo beu, dat ze het medium de rug heeft toegekeerd. Dat bekent het RTL 4-gezicht in weekblad Weekend. Abma wordt niet blij van al het negatieve commentaar. “Eerst schreven ze allemaal lieve dingen over me op Twitter, maar nu gaat Bianca een beetje doordraven en dan schrijven ze naar mij: ‘Erg jammer dat je karakter zo aan het veranderen is‘”, zegt de teleurgestelde soapster.

Ze vindt dat soort opmerkingen onterecht. “Dan schreef ik terug: ‘Nee, voor een actrice is dat leuk, dan heb je een uitdaging. Als ik alleen maar lief zou zijn is er niks aan om dat te spelen. Er moet wel wat gebeuren met je personage.’

Niet langer maakt Abma zich er druk om. “Nu kijk ik niet meer naar wat er op Twitter over me geschreven wordt. Iedereen zet er in een opwelling maar wat op. Dat moet je als actrice gewoon niet lezen.”

Abma geniet nog altijd van GTST, maar ze vindt het wel hard werken. “Om kwart over zeven ’s ochtends zit ik al in de make-up. De laatste maanden speelde ik 25 scènes per week, dat is echt wel veel en heftig.”

Ik ben er nog niet op uitgekeken, ik heb het echt ontzettend goed naar mijn zin bij Goede Tijden. Er gaan nog bijzondere dingen gebeuren met Bianca…

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen