Ewout Genemans krijgt excuses van Mies Bouwman

Foto: Nick van OrmondtEwout Genemans heeft een excuusbrief gekregen van Mies Bouwman. Dat vertelt de AVRO-presentator in De Pers. Tijdens het laatste Gouden Televizier-Ring Gala deed Bouwman voorkomen alsof ze reporter Genemans niet kende: ‘Ewout, wie is dat nou weer?’, riep ze. “Wat moet je doen? Iets gevats terugzeggen. Je hebt geen idee. Ik zei iets van ‘Ik ben dus Ewout’, en toen stapte ik af op Johan Derksen, op mijn laatste restje routine en overlevingsinstincten. Maar ik was helemaal weg“, zegt hij.

Pas later kwam Bouwman terug op haar venijnige grapje. “Een paar weken later kreeg ik een lief briefje van haar, waarin ze uitlegde dat ze het niet expres had gedaan, maar even abuis was.”

Genemans deed verslag vanuit de studio van Ring-winnaar Voetbal International. “Mijn veronderstelling was dat ik een keer aan de beurt kwam om verliezers-quotes te halen, maar dat was een complete misrekening. Op een gegeven moment krijg ik een bericht uit Amsterdam. ‘Ze liggen voor! Klaarstaan’. Ja, daar hou je geen rekening mee.”

Vervolgens werd Genemans ook nog eens in de maling genomen door de VI-ploeg. “Op de avond zelf kreeg ik ook sms’jes dat ik me er goed doorheen had geslagen. Uiteindelijk ben ik later die avond zelfs nog naar Carré gegaan, omdat er ook positieve reacties bleken te zijn.

 

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen