Nance houdt vertrouwen met ‘indrukwekkende’ cv

Foto: Nick van OrmondtNance vertrouwt erop dat ze met haar kwaliteiten nieuw tv-werk krijgt, nu ze is ontslagen door SBS 6. Dat vertelt ze in Weekend. De blondine zit niet in zak en as. “Bij de pakken neer gaan zitten komt in mijn vocabulaire niet voor. Misschien is het tijd geworden dat andere mensen de grote shows gaan doen die ik eerder deed. Wie weet moet ik naar een andere omroep waar nog wel plek voor me is. Ik heb een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd, er zijn genoeg dingen die ik kan.

Toch had Nance gehoopt nog jaren bij SBS te blijven. “Je weet dat dit soort dingen kunnen gebeuren in de televisiewereld, maar dat maakt het er allemaal niet leuker op. Dit is niet wat ik wil. Natuurlijk is het zo dat, wanneer de ene deur wordt gesloten er een andere opengaat, maar ik was graag nog een tijdje gebleven.

De tv-ster weet nog niet wat ze gaat doen. “Het enige wat ik kan doen, is zo goed mogelijk met de situatie omgaan. Ik ben iemand die moet werken. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn met Robin, maar als ik 24 uur per dag thuiszit, ben ik geen leuke moeder. Als ik nu vrij ben, gaat hij soms naar de crèche.

Ze overweegt zelfs het zingen weer op te pakken. “Maar dan zal ik wel aan mijn stem moeten werken, heb ik gemerkt. Ook moet ik mijn netwerk in de muziekwereld opnieuw aanboren. Op dit moment heb ik overigens nog gewoon een baan. Ik werk nog bij SBS, tot mijn contract afloopt.

Nance heeft bij SBS 6 vooral veel tv-flops gemaakt, waaronder het laatste seizoen van Popstars, Retourtje Geluk, Dancing Queen, Stay or Go en Het Mooiste Pand van Nederland. Haar grootste succes was, naast de wél succesvolle seizoenen van Popstars, de tv-show Sterren Dansen op het IJs.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen