Char Margolis en Robert Jensen niet uit beeld bij RTL

Foto: Mike van den Toorn

RTL is Char Margolis en Robert Jensen niet vergeten. Dat benadrukt Erland Galjaard, programmadirecteur bij RTL Nederland, in Weekend. Margolis keert mogelijk weer terug op de Nederlandse tv. “Char is niet uit beeld, daar ben ik nog wel mee in gesprek. Haar kunde is wat mij betreft onbetwist, maar dan moet je wel met iets komen waarvan mensen denken: jeetje, wat mooi gevonden. En waar zij ook weer een stap mee kan maken. Je moet niet komen met wat we al gedaan hebben.

Over Jensen is Galjaard iets twijfelachtiger. “Wat Jensen aangaat vind ik dat we eerst goed moeten kijken wat we met RTL 5 gaan doen, welke richting wij qua programmering op gaan. Er zal veel hetzelfde blijven want er was veel goed, maar er zullen toch ook dingen veranderen die beter kunnen. Daaruit komt voort welke presentatoren we gaan gebruiken.

Jensen blijft een uniek talent, stelt Galjaard. “In de tijd dat ik bij Yorin en RTL 5 zat was hij elke avond om half elf op tv. Dat heeft hij heel succesvol gedaan, de vraag is alleen of dat weer zo zou zijn.”

Voorlopig is RTL even Jensen-loos. “Jensen had een pilot gemaakt voor een eigen versie van het Britse reisprogramma An Idiot Abroad, maar dat hebben we afgewezen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen