Adje brengst carnavalsnummer uit

Arijan van Bavel brengt als zijn typetje Adje een nieuw carnavalsnummer uit. De titel is Taatata Taatata tatata. Dat zegt de acteur, die nationale bekendheid verwierf door zijn optredens in tv-shows van Paul de Leeuw, in De Pers. Speciaal voor het lied kruipt Van Bavel weer in de huid van zijn sullige typetje. “Ja als Arijan dan roepen ze: trek iets oranjes aan! En er zit nog ontwikkeling in Adje. In het begin bij Paul de Leeuw was het de zwijgende sul. Nu praat hij wel eens bijdehand terug.

Samenwerken met De Leeuw doet hij niet meer. “We hebben het vijf jaar gedaan, ik heb in alle bakken vla gelegen, elk gek pakje wel aan gehad. Het was gewoon op. En ik ben er niet rouwig om want ik stresste de hele week voor de zaterdag, dat is nu lekker weggevallen.”

En het geheim van een goede carnavalshit? “Jongen, daar heb ik echt geen verstand van. Dat je er om moet lachen? Ik denk: als er iets van niveau bij komt kijken ben je fout bezig.”

Vorig jaar deed Van Bavel nog als zichzelf mee aan het avontuurlijke tv-programma De Pelgrimscode van de Evangelische Omroep.


Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen