Carlo en Irene gaan door met TV Kantine

Foto: RTLCarlo Boszhard en Irene Moors hebben opnieuw groen licht gekregen voor een nieuw seizoen van De TV Kantine. Dat vertelt Boszhard in Weekend. Hij is er trots op. “De kijkcijfers zijn fantastisch en de reacties van het publiek ook, dus het is ook eigenlijk wel logisch. Het publiek is er gelukkig nog niet op uitgekeken. En dat is best uniek in Nederland, want waar in andere landen programma’s jarenlang als kijkcijferhits kunnen doorgaan, is in Nederland de interesse soms zomaar ineens weg.

Voor De TV Kantine geldt dat gelukkig niet, stelt hij. “We doen er ook niet te veel per seizoen, zodat het toch een beetje uniek blijft. En als ik eerlijk ben zijn er nog typetjes genoeg die op mijn lijstje staan. Dit seizoen had ik bijvoorbeeld Paul Turner graag willen doen, die Engelsman uit The Voice of Holland. Maar daar was helaas geen tijd voor.

Boszhard heeft al plannen voor de nieuwe serie. “Met Irene als Angela Groothuizen en mezelf als Rocky willen we een aanzet geven voor iets wat we later eigenlijk veel meer willen gaan doen. Namelijk bekende Nederlanders in beroemde filmscènes plaatsen. Angela was in dit geval bijvoorbeeld de coach van Rocky, die het als bokser opneemt tegen Roel van Velzen.

Hij geniet van het succes. “Absoluut. Ik ben een heel gelukkig mens dat ik dit mag doen. Het is echt een feest om dit te maken. Gelukkig vindt Irene het ook nog altijd fantastisch, want zonder haar zou het natuurlijk niet kunnen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen