Angela Groothuizen: ‘Goed dat X Factor seizoen overslaat’

Angela Groothuizen vindt het goed dat X Factor komende lente niet op televisie komt bij RTL 4. Dat zegt het jurylid in VARAgids. Volgens Groothuizen staat X Factor in de schaduw van de andere grote RTL 4-talentenjacht. “Dit jaar slaan we even een jaar over. The Voice of Holland, daar kom je nu echt even niet overheen. Ik ben best opgelucht dat er even een pauze is. Al vind ik jureren nog steeds te gek en ik doe daarna ook echt mijn best het uiterste uit al die mensen te halen“, vertelt ze.

Als coach in The Voice is Groothuizen onderdeel van dé kijkcijferhit van dit moment. “Net als bij X Factor is een olifantenhuid hier handig. Toen ik Lenny, dat kleine jonge blonde meisje, niet meenam naar de liveshows kreeg ik de hele wereld over me heen. Ik wist dat ik mezelf er niet populair mee zou maken, maar ik weet veel meer dan de mensen thuis zien.

Groothuizen werd jaren geleden ontslagen door de AVRO. Zeer recente keerde ze terug bij de omroep om de tv-actie Sta Op Tegen Kanker te presenteren. “Het was leuk om weer bij de AVRO terug te zijn. Ik dacht: zo, zijn we daar ook mee klaar. Ik ga absoluut meer doen voor de AVRO, dus dat is fijn.”

Het programma Profiel staat donderdag stil bij de periode na het ontslag van Groothuizen bij de AVRO. De uitzending begint om 20.25 uur op Nederland 2.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen