Pauw herhaalt DWDD-interview Emile Ratelband

Normaal gesproken halen talkshows hun neus op voor een gast die vlak daarvoor al in een ander praatprogramma heeft gezeten, maar dat lijkt niet te gelden voor Emile Ratelband. Hij en zijn advocaat Jan-Hein Kuijpers zaten donderdag nog in De Wereld Draait Door, maar waren maandag allebei alweer welkom bij concurrerende talkshows. Ratelband zat bij Pauw, Kuijpers zat bij RTL Late Night. En die interviews waren vooral een herhaling van wat Matthijs van Nieuwkerk al deed.

Ratelband werd uitgenodigd voor Pauw terwijl hij voor de camera van RTL Boulevard stond. “Met Emile. Van Pauw, ja? Ik kan vanavond bij jullie komen, als je wil. Is het wel leuk, want ik ben ook al bij Matthijs geweest? Oké, ik wil wel bij je zijn. Ik zit nu bij Jensen.”

De positiviteitsgoeroe is maar druk met de publiciteit rondom de rechtszaak waarin hij probeert om twintig jaar jonger verklaard te worden. “Nu komt Pauw er tussendoor. Morgen moet ik naar Antwerpen, Brussel, Parijs. Dan doe ik tussendoor alle radio-interviews.”

Woensdagavond ga ik naar Duitsland, naar Berlijn. Tussendoor komt iemand uit München hier opnames maken. En uit Ottawa ook.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen