Mannen van VI niet te spreken over naam 6 Inside

De mannen van Veronica Inside zijn er niet over te spreken dat hun broodheer Talpa TV de titel Inside nu ook gaat gebruiken voor de nieuwe daily van Albert Verlinde en Jan Versteegh op zusterzender SBS 6. Dat hebben ze laten weten in hun talkshow. De show van Albert en Jan gaat 6 Inside heten. “Wij zitten bij het bedrijf Talpa en ik hoor dat er bij SBS 6, dat ook van Talpa is, een programma komt met Albert Verlinde dat ook Inside heet. Ik vind het lachwekkend“, aldus Johan Derksen.

Derksen begrijpt het niet. “Ik vind ook dat het niet kan. Wij zitten hier al vijftien jaar aan die tafel met z’n drietjes en steeds een gast erbij en hebben een naam opgebouwd met Inside. Dan komt juffrouw Verlinde en die gaat ook zo’n programma maken.”

Wilfred Genee: “Ik weet niet of hij het verzonnen heeft, maar ik neem aan dat ze denken dat als je Inside in de naam hebt, je ook succes hebt. Dus er komt 6 Inside en misschien straks ook Net5 Inside en Talpa Inside. Ik neem aan dat dat de teneur gaat worden. Maar ik merk aan jou dat je het niet zo’n goed idee vindt.”

Derksen: “Wie dat bedacht heeft is niet goed bij z’n hoofd.”

Genee: “Ik sluit het niet uit, maar ik durf het niet hardop te zeggen, dat het ook wel eens de baas zelf zou kunnen zijn.”

Derksen: “Nou, dan is hij niet goed bij z’n hoofd.”

René van der Gijp: “Ja, Jezus, wij heten al vijftien jaar zo. Je kan toch wel wat anders verzinnen of niet?

Derksen: “Wat een gelul, joh. Waar hebben we het over. Als je een beetje creatief bent schud je zo twintig bruikbare namen uit je mouw.”

Genee: “Noem er eens drie. Voor Albert Verlinde en Jan Versteegh tussen zes en zeven.”

Derksen: “Engnekken! Nee maar daar gaat het niet om. Ik zou het als presentatoren ook niet willen dat je een soort afgeleide bent van een programma dat heel ergens anders over gaat.”

Genee: “Het wordt wel verwarrend, want wij hebben ook een app en dan krijg je straks ook een app van 6 Inside. Dan denk je: welke Inside is het nou? En dan heb je ook nog Voetbal Inside.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen