Anita Meyer dineert weleens met John de Mol

John de Mol, de machtigste man van Hilversum, heeft naast zijn innige vriendschap met Astrid Joosten ook een goede verstandhouding met Anita Meyer. Dat vertelde ze zondagavond zelf in de herhaling van Van der Vorst ziet sterren. Meyer komt weliswaar uit Rotterdam, maar woont tegenwoordig tussen de sterren in Blaricum. “Ik kom natuurlijk uit Rotterdam, maar ik vind het hier wel heel leuk. Het is ook allemaal wel een beetje import hier in het dorp“, legt de Why Tell Me Why-ster uit.

Bekende inwoners van Blaricum zijn onder meer Paul de Leeuw, Gordon, Marco Borsato en René Froger. “Ja, natuurlijk, die kom ik ook wel tegen. Met René en Natas heb ik heel lang goed contact gehad.”

Gehad?” Nou ja, we zien elkaar nog wel, maar ik bedoel: we hebben een periode gehad dat de kinderen klein waren en we met elkaar op wintersport gingen enzo. Dat soort dingen. John en Els wonen hier ook bij. John de Mol. Daar eten we ook weleens mee.”

Later in de uitzending ging het nog even over het uiterlijk van Meyer. Zo bekende ze dat haar blonde haar uit een pakje komt. “Maar dat is het enige wat je doet dan waarschijnlijk“, merkte Peter van der Vorst wat onaardig op.

Meijer: “Ja, het is allemaal puur natuur. Er zijn een heleboel mensen die op elkaar gaan lijken, hè. Heel veel mensen knappen er ook van op hoor, maar het schijnt toch dat je snel doorslaat. Mensen weten ook door mijn verleden hoe oud ik ben.”

Aan de botox gaan, zoals John de Mols zus Linda dat bijvoorbeeld doet, wil Meyer niet. Ze wil geen typische Blaricumse vrouw worden. “Je ziet heel veel dezelfde oude meisjes lopen hier“, grapt ze.

Overigens is Anita Meyer een artiestennaam. Haar echte naam is Annita Meijer, met twee n’en.

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen