Ruud de Wild durft Wendy van Dijk niet aan te spreken

Ruud de Wild heeft Wendy van Dijk vanwege haar sterrenstatus nooit durven aanspreken in het openbaar. Dat heeft de NPO Radio 2-ster gezegd tegen de RTL-ster in zijn podcast 30 Minuten Rauw. De Wild was gespannen voor het interview. “Weet je dat ik jou de spannendste vind van mijn hele serie? Dat meen ik echt. Weet je waarom? Jij bent iedereen, jij kent iedereen, iedereen kent jou, je bent iemand die de dienst uitmaakt, dus ik dacht: waar begin ik aan?“, aldus de radiomaker.

Hij vond het moeilijk omdat ze haar privéleven graag geheim houdt, maar ook vanwege haar macht. “Jij praat heel snel. Niet over je gevoel, je kunt het snel omdraaien. En niet te vergeten: jouw man is een heel invloedrijke figuur, dus die kan me kapot maken als hij dat wil. Snap je dat ik het lastig vond om jou hier uit te nodigen? Dat weet je toch wel?

Van Dijk: “Nee, wij hebben elkaar menigmaal op een yogamatje getroffen.”

De Wild: “Ja, zeker, maar dan praat je toch niet. Dan zeg je niks. Ik zie je dan in het voorbijgaan. Ik ben je zelfs op vakantie wel eens tegengekomen in de supermarkt, maar dan heb ik toch – over verlegen gesproken – dat ik jou niet makkelijk aanspreek. Ik vind het toch alsof er allemaal bewakers om je heen zijn.”

Van Dijk: “Vind je mij moeilijk benaderbaar?

De Wild: “Misschien is dat het wel of misschien zegt het meer over mij. Ik vond het een lastig ding en heb er vanochtend over nagedacht.”

Van Dijk: “Op televisie ben ik eigenlijk toch altijd wel de meest makkelijk benaderbare geweest, bijvoorbeeld met Hart in Aktie of Ushi.”

Foto: NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen