Johnny de Mol voortaan op reis met BN’ers én aanhang

Het programma Waar is de Mol keert aan het eind van deze maand terug met een nieuw element. Voortaan gaat Johnny de Mol niet alléén met een bekende Nederlander, maar mag die ster ook aanhang meenemen. Dat heeft SBS 6 laten weten. Humberto Tan reist met zijn dochter, Victor Mids met zijn twee beste vrienden, Ellie Lust met haar identieke tweelingzus en Ronald Koeman neemt zijn oudste zoon mee. Het levert volgens SBS spraakmakende en openhartige gesprekken op.

Het achtste seizoen start op 30 oktober met Humberto Tan, die samen met zijn oudste dochter Isa en Johnny richting het hoge noorden van Canada vertrekt om daar ijsberen in het wild te fotograferen.

Johnny neemt Mindf*ck-presentator Victor Mids en twee beste vrienden Oscar en Dylan mee van Los Angeles naar Las Vegas. Daar dompelen ze zich onder in de magie van de Amerikaanse goochelwereld.

Voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust stapt samen met Johnny en haar tweelingzus Marja op het vliegtuig naar Zweden. De zussen zijn enorme ABBA-fans en Johnny neemt ze daarom mee op roadtrip door Scandinavië.

Voor Ronald Koeman en zijn zoon Tim heeft Johnny iets heel anders in petto: zij gaan naar Argentinië voor een reis die – hoe kan het ook anders – vooral in het teken van voetbal zal staan.

Waar Johnny ook naar toe gaat en met wie hij ook reist: het worden indrukwekkende roadtrips waar veel te zien en te lachen valt, maar waarin ze ook de diepte in zullen gaan. Mooie gesprekken met bijzondere mensen op de mooiste plekken ter wereld… laat dat maar aan Johnny over.”

Waar is de Mol? begint op dinsdag 30 oktober om 20.30 uur op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen