Carlo Boszhard vindt BN’ers bij Televizier-gala zuur

Geplaatst op Thu 11 Oct 2018 om 15:30

Bekende Nederlanders zitten er altijd erg zuur en verveeld bij in het publiek van het Gouden Televizier-Ring Gala. Dat heeft Carlo Boszhard woensdagavond gezegd in Pauw. Televisieland verzamelt zich vanavond weer massaal in Amsterdam-Zuidoost, waar de prijzen worden uitgereikt. Ook Boszhard is er bij en hij rekent alvast op een hoop uitgestreken gezichten. “Het is ongemakkelijk. Dat komt ook omdat de mensen die daar zitten programmamakers zijn en dat is het slechtste publiek ever.”

Bekende Nederlanders als publiek zijn verschrikkelijk, meent Boszhard. “Ze willen eigenlijk niet lachen en zitten er ongeïnteresseerd. Arjen Lubach zit dan in z’n rol van: ik sta er een beetje over. Als je daar zit als programmamaker dan zie je wel heel erg de echte gezichten van de makers en die zijn over het algemeen best wel zuur.”

“Ja, dat vind ik wel. Van: ik heb er niet zo’n zin in en ik ben iemand tegengekomen op de rode loper die een vraag stelde die niet leuk is en hoe moet ik reageren op al die bekende Nederlanders?

Door die verveelde BN’ers heeft de show minder allure, meent Boszhard. “Het is een show en eigenlijk hebben we mensen nodig die goed publiek zijn. Applaus en lachen om collega’s. Maar dat kunnen we niet echt.”

Heeft hij zelf eigenlijk nog een zure mening? “Ik ben er bij, dus dan ga Geraldine Kemper wel feliciteren enzo, maar ik vind het toch raar dat zij genomineerd is. Ik bedoel: het meisje is ontzettend populair, ik begrijp het. Maar ik bedoel: ik snap Chantal, ik snap Eva, maar daar zou ik ook Linda de Mol wel vinden passen.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is vanavond om 21.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: BNNVARA
28 Reacties op “Carlo Boszhard vindt BN’ers bij Televizier-gala zuur”


 1. Albin

  Aldus zure Carlo over het feit dat Linda er niet bij zit

 2. Pim

  @Albin, wat een zure interpretatie van Carlo’s mening over Geraldine Kempers haar nominatie. Carlo heeft gelijk. Waarvoor is Geraldine genomineerd? Nog even en Anna Nooshin en Yara Shownieuws zijn ook genomineerden. Brrr. Begrijpelijker is hier toch echt Linda de Mol. Of zelfs Wendy of Yvon Jaspers.

 3. HanzWorsd

  Nieuw feit voor mij: Boshard snapt veel.

 4. johnnyuitdebijlmer

  Heee zuur ik heb zijn moeder een keer gedaan haar doos was zo zuur
  daar was een fles azijn niks bij ..

 5. johnnyuitdebijlmer

  Groetjes uit de Bijlmer met een azuurblauwe hemel ..

 6. Denver

  Wat een onzin. Wie gespannen is heeft nu eenmaal geen blije clownsbek. Uitzonderingen als pipo Boszhard daargelaten natuurlijk.

 7. Mark

  BN’ers met hun ego’s… Dieptepunt vorig jaar was het kauwgum-knauwende echtpaar Galjaard-Van Dijk. Zeg dan af! De meesten komen alleen voor de gratis afterparty.

 8. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  De after party???? Dat is bier met pinda’s!! Daar komen ze echt niet voor!!

 9. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Of heb ik destijds iets gemist?? Shit 💩.

 10. ekdom gerard

  gelukkig mag ik van npo leiding wel plaatjes draaien op de afterparty wat zal mijn baas john de mol trots op me zijn en ik hoop voor hem dat hij heeeel veel prijzen win want ik gun het hem sinds ik voor hem werk

 11. Hengst

  Wat een onduidelijk geschreven stuk….of heeft Carlo gedronken voor hij geïnterviewd werd?

 12. zorro

  Of hijzelf zo vrolijk is.

 13. Jordy V E

  Carlo is zelf een van de meest chagrijnige personen achter de schermen. Zijn wil is wet. Ik heb hem afgelopen week nog gezien bij Pauw.

 14. Jordy

  @18:11 Wat is jouw probleem joh, mafkees? Beetje laf om onder iemand anders zijn naam een beetje zuur te reageren en er anderen mee zwart te maken. Toetsenbordheld. Toevallig M de R uit U?

 15. Jordy V E

  Vroeger was Carlo een stuk beter te pruimen.
  Zijn chagrijn komt net name door zijn onvrede en frustratie over zijn uiterlijk. En daar zit wat in.
  Hij lijkt steeds meer op een vies, onverzorgd vet varken.

 16. Robbie

  Carlo heeft altijd al zuurgezicht.

 17. Jordy

  @19:01: Nogmaals. Doe, normaal. Wat heb ik jou ooit misdaan dat je mijn naam moet misbruiken om zulke sneue dingen over iemand te zeggen? Volgens mij heeft de persoon die zich achter deze valse naam een ongelofelijk klein pikkie en probeert hij hiermee zijn gram te halen.

 18. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Misschien hebben wel meer luitjes de naam “Jordy”!?

 19. Jordy

  ‘@Gerard Ek(streem)dom’ Nee, want dit is gericht. Naast het gebruik van mijn achternaam, ging de eerste reactie van deze trol namelijk over een opname van Pauw waar ik bij zou zijn geweest, eerder deze week. Ik was voor mijn opleiding inderdaad bij Pauw deze week, maar niet de uitzending met Carlo Boszhard.

  Daarnaast, ik vind het gewoon vet sneu. Zeg wie je bent, of hou je muil. ^^

 20. Michel

  @Jordy Nee nogmaals nee. Heb ik al vaker tegen je gezegd. Waarom zou ik dat doen? Er zitten hier een aantal kansloze mensen die dat leuk vinden om te doen. Triest maar waar. Je kan ze melden met naam en tijdstip + M woord onder aan de pagina. Dan worden die reacties meestal in ochtend verwijderd.

  Nu we toch aan het praten zijn. Wat mij betreft Irene terug naar RTL en weer iets op zondagmiddag met Carlo. Ik hoop ooit bij een jubileum van RTL nog eenmaal een mega T. ;)

 21. G. Heuckeroth

  Carlo zou eens wat minder drugsmoeten gebruiken, met z’n dikke plofkop.

 22. By the way

  Zeg Carlo, hoe denk je dat de mensen thuis naar het ‘gala’ zitten te kijken? Van die bagger wordt toch iedereen zuur.

 23. Tv junkie xl

  viel me nog mee dat hij dat mini Chantalletje een kans gaf om te spreken…meestal komt hij er doorheen met zijn overdreven gebeuren en gemaakte grapjes….om zelf maar alle aandacht te krijgen.

 24. Bart

  @mc moderatie Jordy V E Kunnen jullie deze persoon verwijderen. Hij geeft zich uit voor iemand die hij niet is. De echte Jordy reageert onder de naam Jordy namelijk.

 25. Sven L.

  On topic; Boszhard heeft wel degelijk gevoel voor show en stipt hier een terecht punt aan.

  Die Rode Loper Show was toch niet om aan te zien? Het begon al slecht daardoor. Zet daar een joekel van een doorzichtige tent neer voor de AFAS. Rood tapijt van minstens 15 meter breed en 150 meter lang. Bloemstukken, kleine interview podia met mooi meubilair en mooie verlichting aan het dak. Het is een feestje ten slotte!

 26. Lucy Banaan (wereldster)

  Het feit dat ik niet genomineerd ben, geeft het failliet van dit stupide gala aan.

 27. Coeus

  Even: wat is er met Erlands haar?

 28. Berend

  Lubach wás er niet eens???

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.