Veertien bekende mannen op de foto als Linda de Mol

De LINDA. bestaat vijftien jaar en dat viert het tijdschrift met een cover waarop Linda de Mol poseert met veertien bekende mannen die als haar verkleed zijn. “Allemaal met iconisch Linda kapsel“, zo laat de redactie weten. Eén van die mannen is Paul de Leeuw, wiens carrière in het slop kwam door De Mol. “Hij is al zeker dertig jaar zowel een geweldige collega als een echte vriend, die – als-ie voor me kookt – zo veel gangen maakt dat ik pas twee dagen later weer een beschuitje kan eten.”

Andere mannen op de cover zijn Martijn Krabbé (‘met wie ik toen ik amper twintig was al werkte bij de Tros’), Jeroen van Koningsbrugge (‘die aan één blik van mij al genoeg heeft om los te gaan’) en Guus Meeuwis (‘met wie ik een liefde voor Portugal deel en elk jaar veel te veel gin-tonics drink op zijn of mijn terras’).

De andere mannen zijn Peter Paul Muller, Ruben Hein, Ruben Nicolai, Waldemar Torenstra, Alex Klaasen, Carlos Lens, Rop Verheijen, Peter Heerschop en Viggo Waas.

En natuurlijk Beau van Erven Dorens. “Och, Beau. Met wie ik in de Talpa/Tien-tijd zo veel leuke programma’s gemaakt heb die helaas toen bijna niemand zag.

De jubileum-LINDA. ligt vanaf woensdag in de winkels. Ter ere van het 15-jarig bestaan, heeft het magazine iets unieks opgezet: naamgenoten kunnen, op vertoon van hun ID, gratis het jubileumnummer ophalen bij één van de Primera-vestigingen.

Foto: LINDA.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen