Olcay Gulsen ziet Beau als grote tv-voorbeeld

Olcay Gulsen vindt dat haar tv-leermeester Beau van Erven Dorens de beste uit het televisievak is. Dat zegt ze in gesprek met Het Parool. Gulsen vindt Van Erven Dorens erg goed, omdat hij zo authentiek is in de neppe televisiewereld. “Ik kijk met veel bewondering naar zijn programma’s. Hij is een van de weinigen die achter de schermen exact hetzelfde vinden als voor de schermen. Ik hou van zijn snelheid, hij is scherp en durft ook echt te zeggen wat hij denkt“, zegt de presentatrice.

Van Erven Dorens helpt haar ook met het televisiemaken. “In RTL Boulevard kan hij me met duidelijke tips goed op weg helpen, bijvoorbeeld bij het lezen van de autocue.

De sfeer achter de schermen van Boulevard is goed, vult Gulsen aan in Veronica Magazine. “Heel familiair. Je vindt de een leuker dan de ander, maar dat is in het echte leven ook.

Ze leert veel van de Boulebvard-sterren. “Ik leer heel veel van verschillende collega’s. Zoals Beau, die zelfs zo lief is dat hij mij tips & tricks geeft voor de autocue. Bridget is ook iemand die altijd de tijd neemt om je wat extra tips te geven.

Peter R. de Vries is niet iemand die urenlang in de make-up-ruimte gaat zitten kletsen met iedereen. Maar hij houdt ons wel extra scherp. Peter bereidt zich grondig voor en presteert áltijd. Je kunt geen onzin verkopen. Dan zie je hem meteen met zijn ogen draaien.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen