Janzen, Jinek en Kemper strijden dit jaar om Ster

RTL-ster Chantal Janzen, KRO-NCRV-ster Eva Jinek en BNNVARA’s Geraldine Kemper zijn dit jaar de vrouwen die strijden om de Zilveren Televizier-Ster. Op 11 oktober wordt duidelijk wie van hen zich de populairste tv-vrouw van het jaar mag noemen. Dat heeft de redactie laten weten. Van de drie vrouwen is Kemper de enige die de prijs nog niet heeft gepakt. Ze is al wel sinds 2015 genomineerd, maar wist haar concurrentie – toen vaak ook al Janzen en Jinek – nog nooit te verslaan. 

Jinek was vorig jaar voor het eerst genomineerd en pakte direct de prijs. Janzen won de prijs van 2014 tot en met 2016 en mocht daarom vorig jaar niet meedoen.

Hoewel Linda de Mol nog altijd geldt als de tv-koningin van ons land, is ze al sinds 2015 niet meer genomineerd. Ze won de prijs drie keer: in 2001, 2011 en 2013.

Het vaakst ging de prijs naar Yvon Jaspers, namelijk vijf keer, maar sinds haar laatste overwinning in 2012 is ze nooit meer genomineerd.

Televizier onthult ook de genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster Actrice: Ilse Warringa, Jennifer Hoffman en Lies Visschedijk.

RTL Boulevard maakt morgen de genomineerden voor de mannelijke varianten van deze prijzen bekend.

Foto: PR

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen