Lauren en Jort knuffelden elkaar voor NPO-presentatie

Lauren Verster en Jort Kelder vonden het best lastig om elkaar tegen te komen bij de seizoenspresentatie van de NPO. Dat gaven ze dinsdag eerlijk toe voor de camera van Shownieuws. Drie jaar geleden bedroog Verster Kelder met haar huidige vriend. Nu kwamen ze elkaar weer tegen: hij praatte de presentatie aan elkaar en zij zat in de zaal. Daar wilde verslaggeefster Kim Kötter het fijne van weten. “Was het gek om je ex daar op het podium te zien staan?“, vroeg ze aan de presentatrice.

Verster reageerde eerlijk: “Ja, ja, Jort is natuurlijk een beetje op een pijnlijke manier afgelopen. Ehhhh, dus ik kwam wel binnen en toen zei ik: ‘Laten we even knuffelen.’ Dat hadden we gedaan.”

Is het de eerste keer dat ze elkaar weer hebben gezien? “Nee, we hebben elkaar wel eens gezien. Ach ja, het blijft een heel bijzondere man waar ik heel erg veel van hou. Als ik toch ook naar hem kijk, dan denk ik ook: grappig dat er eigenlijk zo weinig veranderd is ofzo.”

Spijt van de breuk heeft ze niet. “Ik ben meer op mijn plek nu. In het leven gewoon ook. Ik heb meer het leven dat bij me past dan toen ik met Jort was. Dat wil niet zeggen dat hij als persoon… Ik bewonder hem nog steeds.

Later liep Kötter ook op Kelder af. Hij reageerde ook. “Ze is een beetje stout geweest. Ze werd verliefd op een ander. Dat was natuurlijk niet zo leuk, in elk geval niet voor mij.”

Ik heb er nog altijd wel last van, in de zin van dat ik er nog best wel verdrietig over ben. Het is pijnlijk, het doet gewoon pijn.

Lees ook het artikel ‘Lauren Verster baalt nog steeds van ‘wrede’ relatiebreuk met ex Jort Kelder’ op de AD-site.

Foto: SBS

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen