Bedrijf Winston scoort: maakt app voor dierentuin

Winston Gerschtanowitz heeft zijn functie als rechterhand van John de Mol niet voor niets opgegeven. Met zijn nieuwe bedrijf DFFRNT Media heeft hij net een prestigeproject afgeleverd: een app voor dierentuin Beekse Bergen. Dat laat het bedrijf van de SBS 6-ster weten. Gerschtanowitz ziet dit absoluut niet als een flutklusje. “Dit is een van de projecten waar we bij DFFRNT enthousiast van worden. Een slimme oplossing, zowel commercieel als technisch“, zegt hij.

Op dit moment is Gerschtanowitz slimmer bezig dan techgigant Google, zegt hij zelf. “Vergis je niet, dit systeem is verfijnder dan wat Google op dit moment aanbiedt. Ontzettend hightech, zonder dat het authentieke karakter van Beekse Bergen verloren gaat.”

Als bezoekers tijdens een safari in Beekse Bergen een foto van een dier maken, vertelt de app om welk dier het gaat en geeft de app interessante weetjes. De app laat ook zien waar in het park dit dier nog meer te vinden is.

Gerschtanowitz: “Met deze app laten we zien dat de nieuwste technologische snufjes heel goed samen kunnen gaan met iets klassieks als een dag in de prachtige natuur van het safaripark. Dat vind ik sterk.

DFFRNT Media biedt partijen oplossingen aan op het gebied van digitale innovatie, media en entertainment.

Foto: SBS, Wessel de Groot

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen