Radiocomeback Sander de Heer: elke dag op Sublime

Sander de Heer, die tot eind 2015 de ochtendshow van de huidige marktleider NPO Radio 2 maakte, maakt zijn comeback op de radio. Hij gaat de ochtendspitsshow van Sublime presenteren. Dat heeft de zender bekendgemaakt. De Heer debuteert op 20 augustus met het programma Sublime Sunrise, dat elke werkdag van 7 tot 9 uur te horen zal zijn. “Toen ik voor het eerst bij Sublime binnenkwam, voelde ik direct de creatieve spirit“, laat de radiomaker weten in een persbericht.

De presentator maakt zijn comeback bij een echt radio-ukkie. “Een kleine en flexibele club is crossmediaal bezig met het vertellen van mooie en échte verhalen op het gebied van cultuur, ondernemen, klimaat en muziek. Overal zit de positieve ‘groove’ in“, zegt hij.

De Heer vindt het vooral lekker om weer achter de microfoon te zitten. “Het kriebelde bij mij al langer om weer zelf radio te gaan maken. Bij Sublime krijg ik daarnaast de ruimte om mee te kunnen denken over een sterk en bijzonder mediamerk. Dat ik deze twee componenten nu kan combineren bij de radiozender waar ik zelf dagelijks naar luister, is een droom die uitkomt.

En Sublime-directeur Stefan Wayper zegt: “We zijn enorm trots dat Sander ons Sublime-team komt versterken. Sander heeft met zijn ruime ervaring als presentator bij NPO Radio 2 en daarnaast als eindredacteur bij NPO 3FM, RTL Late Night en Qmusic een enorme bijdrage geleverd aan het geluid op de Nederlandse radio. Een schat aan ervaring die ons enorm gaat helpen met de verdere ontwikkeling van Sublime.”

Foto: Sublime FM

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen