Televisiester Frits Sissing onthult hoe hij zo fit blijft

Tussen al het antiek en de oudjes door zie je het bijna niet, maar de oplettende kijker van Tussen Kunst & Kitsch heeft het al lang door: Frits Sissing is fitter dan ooit. Het is Veronica Magazine kennelijk ook opgevallen en daarom vraagt het televisieblad in een interview aan de presentator hoe hij toch zo fit blijft. Uiteindelijk wil iedereen er immers een beetje strak bij lopen in het leven. Wat is het geheim van de 54-jarige Avrotros-presentator? “Ik blijf fysiek fit door naar de sportschool te gaan.”

Hoe vaak gaat de televisiester dan naar de sportschool? “Dat probeer ik drie tot vier keer per week te doen.

Enige tijd geleden wilde Sissing in Portugal pronken met zijn beach body, maar daar kwam het niet van. “We zaten iets te vroeg in het seizoen. Het was rotweer, het huisje had geen verwarming en het lekte. Gelukkig duurde het maar een weekje.

Een naakte Sissing is vooralsnog dus alleen te bewonderen in de badkamer. De presentator hecht veel waarde aan een goede badkamer. Bij verblijf in een hotel is hij dan ook erg gefocust op de natte cel. “Hangt er een goede douche? Liggen er voldoende handdoeken? Dat soort dingen. Ik wil niet dat de hele badkamer nat wordt als ik sta te douchen.

Tot slot onthult Sissing nog dat hij dezelfde parfum draagt als de hunks van Abercrombie & Fitch: Fears. “Dat is de lekkere frisse parfum die in alle kledingwinkels hangt.

Meer informatie over Sissing en zijn leven, bijvoorbeeld op welke klus in huis hij het meest trots is, vindt u deze week in Veronica Magazine, het grootste televisieblad van ons land.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen