SBS-Koos: ‘RTLLN heeft Dotan niet vooruit geholpen’

Koos van Plateringen denkt dat het imago van zanger Dotan geen boost heeft gekregen van zijn optreden bij RTL Late Night. Dat heeft de showkenner gisterenavond gezegd in Shownieuws. Dotan maakte maandag niet veel indruk met zijn optreden bij RTL Late Night. Hij werd in de radioshow van Ruud de Wild door psycholoog Guus Essers zelfs een man met psychopathische trekjes genoemd. Die man kwam gisteren ook aan het woord in het showprogramma van SBS 6.

Net als Essers denkt ook Van Plateringen dat Dotan niet veel is opgeschoten met zijn tv-interview. “Veel mensen ergeren zich eraan dat hij in de slachtofferrol kruipt. Het probleem wat hij heeft is wel heel erg groot en dat los je niet zomaar op door een boodschap op Facebook of een interview te geven aan RTL Late Night, waarin hij niet echt heel erg kritisch werd aangepakt.”

De Volkskrant-onthullingen over Dotan hebben hem volledig ontmaskerd. “Er is meer voor nodig om dit imagoprobleem op te lossen. Hij is nota bene degene die een fototentoonstelling organiseerde met bekende Nederlanders en mensen opgeroepen om te tonen hoe je je écht voelde.”

Van Plateringen blijft zich verbazen. “Hoe kan het dat iemand die zo’n publiekslieveling is ineens zo’n leugenaar blijkt te zijn?

Foto: SBS Shownieuws

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen