‘John de Mol niet tevreden over Menno Koningsberger’

Talpa-baas John de Mol bouwt onvrede op over Menno Koningsberger, de directeur van zijn radiotak Talpa Radio. De Mol vindt dat hij te vaak zelf moet ingrijpen. Dat stellen ‘bronnen in het Hilversumse’ in De Gooi- en Eemlander. De komst van Gerard Ekdom naar de radiogroep is volgens deze bronnen niet te danken aan de inzet van Koningsberger, maar aan die van De Mol zelf. “De Mol (…) heeft weinig geduld als het noodzakelijk is om dingen voor elkaar te krijgen.

Dat wil zeggen dat Koningsberger de radio-dj niet op eigen houtje binnenkreeg, aldus de bron. “Ekdom had gewoon door de radiodirecteur binnengehaald moeten worden.

Koningsberger had nog maar net op zijn kop gekregen over de strippersgrap van Radio Veronica-dj Giel Beelen, aldus de bron. Die grap zou niet in goede aarde zijn gevallen bij De Mol. “Zijn krediet begint op te raken.

Hoe kan de radiobaas het nog goed maken? “Koningsberger moet het nu laten zien door bijvoorbeeld Rob Stenders wél zelf binnen te halen.

Het artikel ‘Ekdom zou door bemoeienis ‘baas’ overstap naar Radio 10 maken’ kunt u lezen op de website van Gooi- en Eemlander.

Update woensdag 8 augustus 12.05 uur

Talpa Radio laat in een reactie weten dat dit bericht niet klopt. “Het bronartikel is na plaatsing meteen verwijderd doordat het niet kloppende informatie betrof.”

Foto: Talpa Radio

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen