Johan Derksen niet enthousiast over Frank Dane

Johan Derksen is niet enthousiast over de man die Edwin Evers gaat vervangen in de ochtend van Radio 538: Frank Dane. Dat heeft hij maandagavond gezegd in Voetbal Inside op RTL 7. Eén van de paradepaardjes van Derksen is zijn terugkerende kritiek op radio-dj’s. De meeste van hen vindt hij verschrikkelijk en Dane behoort tot die groep. “Ik vond Edwin Evers een van de weinige diskjockey’s die ik aan kon horen en die Dane, nee… Ik vind het allemaal niks“, aldus de voetbalkenner.

Dane is een stereotype radio-dj, vindt Derksen. “Ze vinden zich allemaal belangrijker dan de muziek die ze draaien. Het is grappig zijn en cabaretier spelen, maar dat is een vak apart. Die Dane heeft toch ook toen met die Moon ofzo of Maan een naakte man erop af gestuurd.”

Als Derksen het over Moon heeft, begint de cameraman te lachen. Derksen, recht naar de cameraman en dus de camera kijkend: “Zeg je even tegen De Mol dat hij niet meegaat?

De mannen van Voetbal Inside verhuizen na de zomer naar Veronica, de tv-zender van John de Mol, die ook Dane’s Radio 538 bezit.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen